Declaratia castigatoare a PRIMULUI CONCURS apartine Alexandrei! Felicitari si sa va iubiti mult!

“Esti ingerasul meu scump si te voi iubi toată viaţa, dragul meu! ? Esti tot ce mi.am dorit si iti multumesc pentru tot ceea ce faci pt mine. ??????? Te iubesc foarte mult iubirea mea! Multumesc pentru tot! ??

Pentru ca mi’ai suportat ” nazurile “, pentru că mi’ai fost alături la bine si la rău si nu in ultimul rând pentru că iubirea ta nu s-a schimbat, ci din contră…a devenit mai puternică si mai mare! Ştim amândoi ca dragostea noastră este adevărată si ca relaţia noastră a trecut peste multeeee. ??Dar noi am rămas puternici de la bun început si am luptat pentru NOI! “NOI”- cea mai puternică relaţie din cate exista! ????

Scumpul meu ingeras din zi in zi ma faci sa te iubesc tot mai mult, in fiecare clipa trezesti noi sentimente in sufletul meu, in fiecare zi imi cuceresti inima tot mai mult. Tot ce stiu este ca te iubesc si te voi iubi mereu, stiu ca viata mea iti apartine si tot ce e mai frumos tu mi-ai aratat. Esti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale.

?????

Te iubesc viata mea si iti multumesc pentru cei 4 ani si cele 5 luni Iulian Si Alexandra Botescu!

???

Save

Save

Save

Save