Despre mine

Bună! Bine ai venit în atelierul meu!

Sunt Mariana și Diva Budoir este locul în care prind viață ideile mele. Nu sunt un artist full time și tocmai de aceea piesele produse de mine sunt gândite după ce am studiat diverse tehnici. Fiecare articol are povestea sa, chiar dacă inspirația este găsită în mediul online sau este una dintre ideile pe care le-am tot gândit și le-am pus în practică.

Îmi place să modelez hârtia în tehnici simple dar elegante. Mare parte din materialele prețioase pe care le folosesc sunt aduse personal din călătorii. Din fiecare oraș vizitat am adus hârtie de o calitate excelentă, print-uri rare sau vintage, furnituri deosebite și accesorii delicate.

Am pus la punct si un design inspirat de fashion-ul online pentru colierul din perle ceramice cu ciucure și accesorii. Este versatil și poate fi purtat într-un singur rând sau în două rânduri de perle. Colierul-signature al atelierului a avut și încă mai are un succes fantastic în rândul tinerelor – este o piesă clasică pe care am adus-o în actualitatea zilelor noastre, reintepretând clasicul șirag de perle.