Arta franțuzească, la ea acasă

Am căutat inspirație în multe pagini pe care le-am vizualizat online. Uneori îmi place o idee sau o nuanță pe care o preiau și în creațiile mele. Alteori, o tușă de culoare are efecte nebănuite asupra puterii creative. Poate că din acest motiv, Claire Basler, pe care am descoperit-o recent, a devenit unul din artiștii mei preferați. 

Una din camerele pictate ale Castelului de Beauvoir, de o frumusete ireala, apare in galeria artistei. Intregul proces de creatie este surprins in doar cateva imagini.

 

 

 

Claire Basler locuiește într-un castel din Franța, pe care l-a transformat în cea mai frumoasă poveste de artă vie. Chateau de Beauvoir are o bună parte din pereții camerelor plini cu flori si copaci pictați în mărime naturală.

 

 

 

 

Decorul, pictura murală și pomișorii înfloriți alcătuiesc un tablou viu, mereu în schimbareFrumusețea ireală și delicatețea florilor de bujor sau a anemonelor este surprinsă în detalii extraordinare (de fapt, am ajuns să cunosc operele artistei pentru că iubesc bujorii alb-roz iar câteva imagini cu interioarele castelului m-au atras atenția instantaneu).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceste imagini reprezintă doar câteva din lucrările lui Claire Basler, unul dintre artiștii francezi care mă inspiră. Va invit să îi vizitați galeria de pe pagina sa personală: Claire Basler și vă asigur că ochii dumneavoastră vor fi delectați cu imagini de o sensibilitate deosebită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *