Playlist motivațional – Good morning!

Cand ești antreprenor de nișă e foarte greu să îți menții motivația la cote optime. Nevoia permanentă de a creea produse noi și activitatea administrativă nu sunt cea mai bună combinație.

La lunii martie vorbeam cu câteva dintre cunoștințele mele, doamne antreprenor care activează în domeniul handmade, despre cum îmi păstrez motivația de a realiza produse noi, despre cum găsesc inspirația zilnică și cum reușesc să o scot la capăt cu documentele contabile și alte activități administrative, nu tocmai agreabile pentru un creator de frumos.

Una dintre recomandările făcute s-a referit la o listă de melodii preferate de fiecare. Le-am explicat cum își pot face cont pe Spotify si pot accesa acolo playlist-urile celor mai motivaționali speakeri ai momentului, asta în cazul în care muzica nu este prima lor opțiune. Pot să puna la punct un playlist pe o mulțime de platforme cu muzică sau pot să asculte un radio online, specializat pe un anume gen muzical.

Când am sugerat ca pot să acceseze Youtube – prima lor preferință în materie de inspirație antreprenorială, câteva doamne m-au rugat să alcătuiesc o lista cu melodii care să le dea un implus de voie bună pentru zilele de luni. Am început să fac o listă cu melodiile care mi se păreau motivante însă proiectele la care lucram (momentan sunt în Marea Britanie) au tras ideea pe o linie moartă.

Ieri însă, când au început să vorbească despre izolarea la domiciliu din cauza virusului Covid, ideea mi-a revenit in minte și am început să caut…

Așadar, pentru doamnele mele, iată prima melodie:

Melodia Good morning, din filmul Singing in the rain, interpretat de către Debbie Reynolds, Donald O’Connor and Gene Kelly.

După o noapte întreagă în care au căutat soluții la o problemă aproape imposibil de rezolvat, soluția găsită a fost inovatoare pentru viitorul întregii industii cinematografice. Un film clasic, un muzical despre industria creativă și despre greutățile cu care orice creator/producător se confruntă și în zilele noastre.

Pentru mâine am pregătit deja o melodie la fel de motivantă. Țineți aproape!